Pensioen berekenen - Pensioen Masters logo

Over ons

Wie zijn we?

Pensioen Masters is opgericht met als doel iets te kunnen betekenen voor u als zaakvoerder/ zelfstandige ondernemer. Ons gedreven en ambitieus team zal u intensief begeleiden in het optimaliseren van uw loon. Samen halen we meer uit uw vennootschap op een fiscaal interessante manier.

Om ervoor te zorgen dat u meer geld uit uw onderneming kan halen, hebben we al onze ideeën gebundeld en een platform gecreëerd. Hier kiest u voor de dienst die het beste bij u en uw onderneming aansluit. Uiteraard staan wij van Pensioen Masters steeds aan uw zijde om u te begeleiden, te ontzorgen en te ondersteunen op financieel vlak. Door onze ervaring in de verzekerings-en kredietwereld mag u rekenen op vakkundige agents die van aanpakken weten.

Wat doen we?

We begeleiden, ontzorgen en ondersteunen bedrijfsleiders op financieel vlak met het oog op het pensioen. Zo hoeft u daar niet langer over te piekeren en kan u zich volop focussen op wat er écht toe doet: uw onderneming en uw familie. Daarnaast bieden we ook stappenplannen aan met betrekking tot vermogensopbouw om zo financiële vrijheid te creëren.

Wat drijft ons?

Pensioen Masters zorgt ervoor dat zaakvoerders, bedrijfsleiders en kaderleden met een hoge verantwoordelijke functie  maximaal van het leven kunnen genieten door hen te begeleiden tijdens hun journey naar financiële gemoedsrust en vrijheid.

Maatwerk

Als bedrijfsleider bent u uniek. Daarom kiezen wij voor een persoonlijke aanpak op maat. Uw wensen en onze ideeën brengen we samen en gieten we in een stappenplan dat bij u en uw doelen past. Op die manier bent u verzekerd van een op maatgemaakt plan dat u zal leiden naar de financiële succes van nu en later. 

Passie

Het is niet enkel onze passie maar ook ons doel om uw financiële dromen te doen uitkomen. Voor ons is het dan ook vanzelfsprekend dat we er steeds voor u zijn om u met raad en daad bij te staan. We streven ernaar om iedere dag opnieuw de dossiers van onze klanten met expertise en precisie te behandelen om zo het best mogelijke resultaat te behalen.  

pensioen masters agents team

Ons team

Maak kennis met uw Pensioen Agents

Ons team bestaat uit ervaren financieel professionals met een passie voor het helpen van mensen bij het behalen van hun financiële doelen. We werken nauw samen om onze cliënten te voorzien van deskundig advies en om hen te helpen bij het maken van weloverwogen financiële beslissingen.

vingerafdruk pensioen masters
vingerafdruk pensioen masters

Silvio Moscato

Bestuurder

vingerafdruk pensioen masters

Sven Berden

Bestuurder

vingerafdruk pensioen masters

Daan Weeghmans

Financieel adviseur

vingerafdruk pensioen masters
Pensioen berekenen - Pensioen Masters logo

Pensioen Masters

Wij zijn de vingerafdruk van uw pensioen

Net zoals een vingerafdruk bent u uniek. Wij van Pensioen Masters beseffen dat en onderscheiden u van de rest door uw financiële doelen in een op maat gemaakt stappenplan te verwerken. Pensioen Masters laat hier graag zijn vingerafdruk op achter zodat u als bedrijfsleider kan genieten van het leven zonder te piekeren over uw financiële situatie van later.

Go to self-independance

Er zit vast meer in uw geld

Alles wat u nodig hebt om te vergelijken en een geïnformeerde keuze te maken.

Bereken uw fiscaal voordeel
Email*
Voornaam*
Achternaam*
Geboortedatum*
Statuut*
Maak Uw Account Aan
GSM*
Postcode*
Wachtwoord*
Herhaal wachtwoord*

Pensioen Masters

Onze waarden

Passie en expertise

Passie en expertise gaan bij Pensioen Masters hand in hand. Door onze knowledge en jarenlange ervaring, hebben we verschillende manieren in onze portefeuille om uw leven als zelfstandige te vergemakkelijken.

klant is koning

Uw noden komen bij ons op de eerste plaats. Van hieruit vertrekken we en luisteren naar uw financiële doelen. Samen bewandelen we de weg naar financiële vrijheid waarin Pensioen Masters u ontzorgt, ondersteunt en begeleidt.

Maatwerk

U bent uniek en daar hoort een op maat gemaakt plan bij. U bouwt een langdurige en duurzame 1 op 1 relatie op met één van onze professionele Masters.

Transparantie

Transparantie dragen wij hoog in het vaandel. We vinden het dan ook belangrijk om steeds eerlijk te communiceren en u alle mogelijke opties voor te leggen.

Weloverwogen

Wij nemen weloverwogen en gerichte beslissingen met het oog op het vergemakkelijken van uw leven als bedrijfsleider.

Ondersteuning

Wij geven u de juiste informatie, begeleiden en ondersteunen tijdens het hele proces. Nadien staan we steeds voor u klaar bij vragen, dilemma's of issues.

Onze Partners

Organisaties die onze vingerafdruk delen

Warrantenplan aanvragen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring van Pensioen Masters.*
logo pensioen masters wit

Inloggen

Omgaan met belastingen in een ondernemingsklimaat.

Hoe kan een ondernemer slim omgaan met belastingen? België staat hoog op de lijst wat betreft belastingdruk, maar er zijn gelukkig veel manieren om deze lasten te verlagen.

Wil je weten hoe?

Volg onze webinar op 7 augustus om 19:30 uur en ontdek hoe je geen onnodige belastingen betaalt.
×