Pensioen berekenen - Pensioen Masters logo

Relax en leun achterover

Hoe kunnen wij u ontzorgen?

Pensioen berekenen Vlaanderen pensioensparen

Wij zien u als ondernemer, uw bedrijf en gezin graag vooruit gaan. Daarom is het ons doel om u te ontzorgen, begeleiden en ondersteunen op financieel vlak.

Hebt u al nagedacht over uw pensioen en wat met uw middelen voor later? Samen bewandelen we de weg naar financiële vrijheid en gemoedsrust zodat u maximaal van de kleine én grote dingen in het leven kan genieten. Na een eerste kennismaking wordt uw huidige financiële toestand door één van onze deskundige Masters onder de loep genomen. Daarna wordt er een schets van uw vermogen opgemaakt om u zo te matchen met één van onze diensten die opportuun is voor uw financiële toekomstdoelen. Omdat u uniek bent, kiezen we resoluut voor een persoonlijke aanpak en een plan op maat. Wij van Pensioen Masters denken met u mee, zitten in met uw financiën voor later en daarom kan u rekenen op een duurzame relatie waarbij u steeds kan terugvallen op uw vertrouwde Master.

Vastgoedfinanciering

Wilt u exclusieve informatie ontvangen omtrent vastgoedfinanciering? Download uw gratis brochure hier!

vastgoedfinanciering living interieur

Onze diensten

Op welke diensten kan u beroep doen?

Bulletkrediet

Bent u een zelfstandige met een vennootschap en denkt u aan uw pensioen voor later? Wij denken met u mee.

The detail

Met een reconstitutiekrediet of bulletkrediet bent u in de mogelijkheid om via uw pensioenplanning een krediet af te sluiten. Wat betekent dit?
Lees meer

Onroerende leasing

Wilt u graag investeren in een gebouw dat u zal gebruiken in het kader van uw beroepsactiviteit?

The detail

Bij Pensioen Masters zijn we experts in onroerende leasing, een alternatieve investeringsvorm.
Lees meer

Roerende leasing

Bent u op zoek naar een financiering voor roerende goederen zoals voertuigen, productie-of kantoormateriaal voor professionele doeleinden?

The detail

Dan helpen wij u graag verder met een roerende leasing. Een roerende leasing is een leasingovereenkomst voor een bepaalde duur waarbij u als leasingnemer vrij bent om de goederen en de leverancier zelf uit te kiezen. De leasingmaatschappij koopt vervolgens de roerende goederen en verhuurt ze aan u. Op het einde van het contract geniet u een aankoopoptie en kan u de vruchten plukken van de investering.
Lees meer
Handdruk business pensioen masters
Reconstitutie krediet pensioen masters

Bulletkrediet

Bent u een zelfstandige met een vennootschap en denkt u aan uw pensioen voor later? Wij denken met u mee. Met een bulletkrediet bent u in de mogelijkheid om via uw pensioenplanning een krediet af te sluiten. Wat betekent dit?

In België kennen wij vier pijlers:

  • Eerste pijler: Uw wettelijk pensioen
  • Tweede pijler: De pensioenplannen voor zelfstandige
  • Derde pijler: De pensioenplannen voor particulieren
  • Vierde pijler: De niet-fiscaal plannen

Het grootste voordeel voor u als zelfstandige is dat u via deze pijlers kan sparen voor uw kapitaal. Privé betaalt u enkel de interesten waardoor uw maandlast zo laag mogelijk gehouden wordt. Op die manier heeft u uw eerste stappen naar financiële gemoedsrust gezet!

Onroerende leasing

Wilt u graag investeren in een gebouw dat u zal gebruiken in het kader van uw beroepsactiviteit? Bij Pensioen Masters zijn we experts in onroerende leasing, een alternatieve investeringsvorm.

Voor onroerende goederen met een polyvalent karakter zoals kantoren, winkels en industriële gebouwen kan u beroep doen op een onroerende leasingovereenkomst. Hierbij hebt u als leasingnemer de opportuniteit om een bestaand of een op te richten gebouw te huren. De looptijd van een onroerende leasing is doorgaans 15 jaar en dat termijn komt dan ook overeen met de BTW herzieningsperiode. Nadat de leasing is afgelopen, kan u overgaan tot de aankoop van het geleasde pand. Zo bent u dichter bij een leven met financiële vrijheid!

Onroerende leasing pensioen masters
Roerende leasing pensioen masters

Roerende leasing

Bent u op zoek naar een financiering voor roerende goederen zoals voertuigen, productie-of kantoormateriaal voor professionele doeleinden? Dan helpen wij u graag verder met een roerende leasing. Een roerende leasing is een leasingovereenkomst voor een bepaalde duur waarbij u als leasingnemer vrij bent om de goederen en de leverancier zelf uit te kiezen. De leasingmaatschappij koopt vervolgens de roerende goederen en verhuurt ze aan u. Op het einde van het contract geniet u een aankoopoptie en kan u de vruchten plukken van de investering.

logo pensioen masters wit

Inloggen

Ontdek de succesformule van Investeringsvastgoed!

Bent u klaar om meer te leren over onbekende belastingstrategieën? Benieuwd hoe belastingen in uw voordeel kunnen werken en hoe u deze optimaal kunt benutten met het Master Pro Plan?

Krijg een antwoord op uw vragen tijdens het webinar op 26 juni 2024 om 19u.

Wilt u profiteren van een korting van 20% op het Master Pro Plan?
Schrijf u snel in voor deze webinar, want de eerste 100 inschrijvingen krijgen deze korting bij het aanvragen van hun persoonlijke Master Pro Plan.
×