logo pensioen masters wit
Warranten simulatie pensioen masters

My pension inloggen: Hoe doe ik dat

“Wanneer kan ik met pensioen en hoeveel zal mijn pensioen als zelfstandige bedragen?”

Dat zijn de vragen die een zelfstandige ondernemer wel eens kan wakker houden, want hoewel het pensioen vaak nog ver weg lijkt, is het gebleken dat men zich toch zorgen maakt over zijn financiële middelen later. Via MyPension kan u gemakkelijk zien wanneer u ten vroegste op pensioen kan, wat uw wettelijke pensioendatum is én hoeveel uw pensioen zal bedragen.

My pension aanmelden

Stap 1: surf mobiel of via desktop naar www.mypension.be

Stap 2: accepteer cookies

Stap 3: klik op ‘aanmelden’

Stap 4: klik op aanmelden via itsme, dit is de snelste manier van aanmelden

Stap 5: bevestig uw aanmelding

Stap 6: u wordt doorverwezen naar MyPension

Stap 7: u bent nu ingelogd

Nadat u deze 7 simpele stappen hebt doorlopen, kan u zowel uw wettelijk als uw aanvullend pensioen raadplegen. Deze gegevens kan u vervolgens gebruiken voor de berekening van uw pensioen in onze gratis simulatietool. Heeft u voldoende middelen om later rond te komen? Heeft u last van de pensioenkloof? Wat kan u doen om uw zelfstandige pensioen te optimaliseren? Klik hier om door te gaan en te beginnen met de simulatie.

Is inloggen met Itsme veilig?

Itsme is een uiterst veilige applicatie die in het leven geroepen om het raadplegen en het ondertekenen van documenten veel vlotter te laten verlopen. Zo verliest u geen tijd meer met het hele proces van het aanmelden met een ID-lezer. Deze Belgische identificatiesleutel telt op heden maar liefst 6,5 miljoen gebruikers en heeft al meer dan 150 partners. Dit betekent dat u bij deze partners veilig kan inloggen, gegevens delen of bevestigen. Nog eens 550 andere partners maken gebruik van de itsme®-handtekening. Hier vindt u de lijst met partners: https://www.itsme-id.com/nl-BE/partners

Meer info over Itsme?

https://www.vlaanderen.be/uw-overheid/werking-en-structuur/hoe-werkt-de-vlaamse-overheid/informatie-en-communicatie/aanmelden/aanmelden-via-itsme

Hoe kan Pensioen Masters u helpen?

Pensioen Masters helpt u met het optimaliseren van uw vermogen en van uw pensioen. Met fiscaal voordelige pensioenspaarplannen waar u zowel nu als later de vruchten van plukt, openen we de deur naar vastgoedfinanciering. Ook kan u bij ons terecht voor reconsitutiekredieten, warrantenplannen en (on)roerende leasing. Zo bieden we u de rust en ruimte om u volledig te kunnen focussen op wat echt telt. Uw gezin, uw klanten en uw bedrijf.

Doe hier een simulatie van uw pensioen als zelfstandige ondernemer!

logo pensioen masters wit

Inloggen

Ontdek de succesformule van Investeringsvastgoed!

Bent u klaar om meer te leren over onbekende belastingstrategieën? Benieuwd hoe belastingen in uw voordeel kunnen werken en hoe u deze optimaal kunt benutten met het Master Pro Plan?

Krijg een antwoord op uw vragen tijdens het webinar op 26 juni 2024 om 19u.

Wilt u profiteren van een korting van 20% op het Master Pro Plan?
Schrijf u snel in voor deze webinar, want de eerste 100 inschrijvingen krijgen deze korting bij het aanvragen van hun persoonlijke Master Pro Plan.
×